با حضور جمعي از مسئولين استاني صورت گرفت؛
بازدید سرپرست فرمانداری قزوین از تصفیهخانه شهرک صنعتی آراسنج
- شناسه خبر: 52499
- تاریخ و زمان ارسال: 13 بهمن 1403 ساعت 07:30
- بازدید :

سرپرست فرمانداری شهرستان بوئینزهرا از ۲ واحد صنعتی و تصفیهخانه فاضلاب در شهرک صنعتی آراسنج بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی، مصطفی صالحی سرپرست فرمانداری بوئینزهرا به همراه صفاری مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان، دانیالی رئیس اداره صمت و جمعی از مسئولین از ۲ واحد صنعتی صدرا نیرو البرز و نوکان فرآیند و همچنین تصفیهخانه شهرک صنعتی بازدید کردند.
شرکت صدرا نیرو البرز در زمینه تولید تابلوهای برق فشار قوی و متوسط با ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰۰ دستگاه تابلو فعالیت دارد و برای ۳۲ نفر اشتغالزایی داشته است.
همچنین شرکت نوکان فرآیند در زمینه تولید محصولات زئولایت و سیلیکات سدیم جامد و مایع با اشتغالزایی ۷۰ نفر فعالیت دارد.
تصفیهخانه شهرک صنعتی نیز با سرمایهگذاری بالغ بر 600 میلیارد در حال تکمیل است که با احداث آن پساب خروجی بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی بعد از ورود به تصفیه خانه فاضلاب بازچرخانی شده و مجددا جهت آبیاری فضای سبز استفاده میشود.



