در آزادراه قزوین ـ زنجان صورت گرفت
ایست پلیس به راننده خودرو شوتی
- شناسه خبر: 26224
- تاریخ و زمان ارسال: 20 آذر 1402 ساعت 07:45
- بازدید :

گروه وادث ـ رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان قزوین از توقیف یک دستگاه خودرو شوتی (قاچاق بر) سمند در آزادراه قزوین ـ زنجان و کشف یک میلیارد ریال اقلام قاچاق خبر داد.
به گزارش ولایت، سرهنگ مهدی حاجیانراد اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان، حین کنترل خودروهای عبوری در آزادراه قزوین ـ زنجان به یک دستگاه خودرو سواری سمند مشکوک و دستور توقف آن را صادر کردند.
وی افزود: راننده که بدون توجه به دستور ایست ماموران با افزایش سرعت قصد متواری شدن از محل را داشت در تعقیب و گریز صورت گرفته متوقف و دستگیر شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان با اشاره به اینکه در بازدید انجام شده از خودرو تعداد قابل توجهی اقلام قاچاق اعم از البسه، زیورآلات و غذای حیواناتخانگی قاچاق کشف شد، خاطرنشان کرد: ارزش ریالی این محموله حدود یک میلیارد ریال برآورد شده است.