اولین رویداد هیبریدی ایران و ژاپن در خانه خلاق قزوین برگزار شد
- شناسه خبر: 42018
- تاریخ و زمان ارسال: 10 شهریور 1403 ساعت 07:30
- بازدید :
به گزارش خبرنگار ولایت، این نشست مشترک میان متخصصان ایران و ژاپن و با هدف تقویت پیوندهای صنعتی و کارآفرینی برگزار شد و در آن شرکتکنندگان به بررسی و تبادل دیدگاههای خود در زمینه ایجاد همکاریهای بلندمدت و پایدار در زمینههای علمی، صنعتی و بازرگانی به دو صورت حضوری و مجازی پرداختند.
دبیر علمی این نشست آیدین سلامزاده، عضو هیات علمی و معاون اجرایی دانشکدههای مدیریت دانشگاه تهران بود و علاوه بر ایشان سیاستگذاران و صاحبنظران دانشگاهی همچون: فرهاد درویشی از استادان دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین، عرفان رامین، مدیرعامل گروه اقتصادی هرمز و کارگزار معاونت علمی ریاست جمهوری، مرتضی هادیزاده، مدیرعامل شرکت آیندهنگار هوشمند حضور داشتند و در راستای تقویت تعاملات دوجانبه، توسعه مشارکتهای آینده، توجه به رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی و اهمیت تبادل دانش به تبادلنظر پرداختند.
توسعه همکاریهای صنعتی و انتقال دانش در سایه رویداد هیبریدی رقم خواهد خورد
مدیرعامل شرکت آینده نگار هوشمند و از مجریان برگزاری این رویداد، ایجاد بستر تصمیمسازی، فراهم آوردن انجمنی برای سیاستگذاران و پذیرندگان نهادی برای پیشبرد همکاریهای صنعتی و کارآفرینی، تسهیلگری ارتباطات، تسهیل در برقراری ارتباطات بین صنایع و کارآفرینان ایرانی و ژاپنی، ایجاد فرصتهای مشترک، استفاده از پتانسیلهای موجود برای آغاز فعالیتهای مشترک و همکاریهای دوجانبه را از جمله اهداف برگزاری آن عنوان کرد.
مرتضی هادیزاده در حاشیه برگزاری این نشست در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به اهداف و دستاوردهای اولین رویداد هیبریدی ایران و ژاپن اظهار کرد: در راستای افزایش تعامل بینالمللی و نگاه آیندهنگاری به حکمرانی در نشستی با استادان دانشگاههای ژاپن راههای تبادل فرهنگی، تجربی و علمی را بررسی کردیم تا بتوانیم با معرفی ظرفیتهای موجود روابط بینالمللی کشور را در حوزه صنعت تقویت کنیم.
او تصریح کرد: در رویکرد کلی این رویداد به دنبال تسهیلگری در روابط بینالمللی در بخش صنعت هستیم تا با انتقال دانش علمی در این عرصه خروجی مباحث در اختیار ساختار حکمرانی قرار گیرد و بتوانیم بستری مهیا کنیم تا گفتوگوی بینالمللی میان صنعت و دانشگاههای ما با کشورهای دیگر روی دهد؛ حکمرانان هم بتواند مسائل را رصد کنند و تحلیل داشته باشند و بدانند چه کاری مناسب صنایع ما خواهد بود.
این فعال بخش خصوصی توضیح داد: در این رویداد اساتید دانشگاه بینالمللی و دانشگاه هم حضور دارند و ما به دنبال تقویت بنیه علمی هستیم و امیدواریم شرکتهای صنعتی در حوزههای r&d درخواست ارتباط و تعامل بیشتری داشته باشند.
هادیزاده مطرح کرد: برای این رویداد با استادان دانشگاهها و صنعتگران کشور ژاپن ارتباط برقرار کردیم و خوشبختانه یکی از مهمترین شتابگرها و چند دانشگاه و صنعتگر این کشور در این نشست به صورت ویدئو کنفرانس حضور دارند.
او تشریح کرد: وقتی برگزاری این رویداد طرح موضوع شد و بستر این نشست مهیا گردید؛ مدیران شرکت تونلساز ماشین برای حضور در آن و معرفی ظرفیتهای مجموعه صنعتی خود اعلام آمادگی کردند و امیدواریم این نشست به تفاهمنامه و عقد قرارداد همکاری برای برقراری مراودات علمی و توسعه صنعت منجر شود.
مدیرعامل شرکت آینده نگار هوشمند رویکرد اصلی را رشد و تقویت که فضای بینالمللی و دانشگاه متکی به فضای صنعت برشمرد و گفت: با توجه به اینکه با دانشگاه تهران ارتباط خوبی داریم این مراوده کمک خواهد کرد که بتوانیم تعاملات را تقویت و به نتایج بهتری برسیم.
هادیزاده خاطرنشان کرد: در این رویداد یکروزه، طرف ژاپنی شرکتکننده توانمندیهای خود را معرفی کرد. یکی از شتابگران مهم را نیز که به آنها کمک کرده دعوت کرد؛ ما هم نیازهای تونلساز ماشین و توانمندیهای این واحد صنعتی را بازگو کردیم و امیدواریم بتوانیم ارتباط منطقی برقرار و به آنها خدمات علمی و صنعتی ارایه دهیم؛ موافقت اولیه برای همکاری دو جانبه نیز حاصل شده است و در تلاش هستیم تا این رویداد به عقد قرارداد در توسعه صنعتی منجر شود.
گفتنی است؛ در این رویداد یکی از سخنرانان طرف ژاپنی هیروکو کاواموریتا، استاد دانشگاه و مدیر عامل شبکه کارآفرینی جهانی ژاپن بود که در سخنانی نقش همکاریهای بینالمللی را در تقویت نوآوری تشریح کرد و در ادامه مرکز استارتاپ آوموری نیز بر اهمیت استفاده از تکنولوژی در تقویت اکوسیستمهای استارتاپی و ایجاد فرصتهای جدید برای همکاری با ایران تاکید کرد.
هانادای، هنرمند و همکار دانشگاهی طرف ژاپنی نیز در این رویداد تاثیر هنر و فرهنگ در ایجاد پل فرهنگی و تقویت کارآفرینی را تشریح کرد. در ادامه هم یک صاحب کسبوکار جامعه از ژاپن در سخنانی به تشریح تاثیر کسبوکارهای محلی در توسعه اقتصادی و اجتماعی پرداخت.
در این رویداد یکی از سخنرانان طرف ایران آیدین سلامزاده، معاون دانشکدههای مدیریت دانشگاه تهران بود که در سخنانی رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی و اهمیت تبادل دانش را مطرح کرد.
در ادامه مهندس علی صنعتی از شرکت تونلساز ماشین به تشریح دستاوردهای فنی و مهندسی شرکت و بررسی فرصتهای همکاری با ژاپن پرداخت. عرفان رامین، مدیرعامل گروه اقتصادی هرمز، نیز در سخنانی نقش کارگزاریهای بینالمللی در توسعه کارآفرینی را تبیین کرد.
مرتضی هادیزاده، مدیرعامل شرکت آیندهنگار هوشمند نیز در سخنانی به تشریح ضرورت آیندهپژوهی مبتنی بر هوش مصنوعی و کاربردهای آن در شناسایی فرصتهای آینده پرداخت./ی