انتخابات فرصتی برای ایجاد تغییر در کشور است
- شناسه خبر: 37751
- تاریخ و زمان ارسال: 4 تیر 1403 ساعت 07:30
- بازدید :
به گزارش خبرنگار ولایت، دیدار مردمی محمد باقر قالیباف نامزد ریاست جمهوری با مردم قزوین با حضور سالار آبنوش، فاطمه محمدبیگی و روحا… عباسپور نمایندگان مردم استان در خانه ملت و جمعی از اقشار مختلف مردم در در ورزشگاه شهید بابایی قزوین برگزار شد.
او در این مراسم مردم استان قزوین را مردمانی متدین و انقلابی برشمرد و اظهار کرد: امروز در مقطع حساسی از تاریخ کشور قرار داریم و باید بدانیم کجا هستیم و درست تصمیم بگیریم.
انتخابات مهم و حساس است
رئیس قوه مقننه کشورمان تصریح کرد: انتخابات بسیار مهم و حساس است؛ زیرا یکی از برکات انقلاب اسلامی که به برکت شهدا و امام شهدا نصیب ملت ما شده این است که مردم ما بر سرنوشت خود حاکم هستند و با رأی خود تصمیمگیری میکنند که پس از جایگاه رهبری چه فردی به عنوان رئیس جمهور، مسئولیت عالیترین مقام اجرایی را در دست بگیرد.
قالیباف با بیان اینکه قانون اساسی در حوزه اجرا همه اختیارات را به رئیسجمهور داده است؛ عنوان کرد: با حادثه تلخ پرواز اردیبهشت که شهید رئیسی از میان ما رفت؛ اینگونه مقدر شده است که مردم با انتخابات، نزدیکترین و موثرترین مسیر را برای تغییر و تحول در کشور داشته باشند.
هر روز سفرههای مردم کوچک میشود
او با بیان اینکه در سالهای گذشته گروهها و جریانات سیاسی را تجربه کردیم و با حرفهایی که زدند و دوران مسئولیتشان تمام شده باید امروز ببینیم شرایط کشور در آن دوران مناسب بوده یا نه و درست انتخاب کنیم؛ توضیح داد: امروز در صنایع دفاعی به جایگاهی رسیدهایم که همسایگان حسرت ما را میخورند و عملیات وعده صادق نشان داد ایران از چه قدرتی برخوردار است؛ اما این سوال مطرح است چرا باید در حوزه اقتصاد و معیشت هر روز سفرههای مردم کوچک و کوچکتر شود در حالی که ثروتها و داراییهای زیادی در کشور داریم.
19.5 درصد نفت و گاز جهان در اختیار ایران است
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 19.5 درصد نفت و گاز جهان در اختیار کشور ما است و رتبه اول را در این عرصه داریم؛ اما چرا وضعیت اقتصادی کشور اینگونه است؟ مطرح کرد: باید به این سوال پاسخ داده شود که آیا این مشکلات، ریشه در مدیریت دارد یا از مسایل دیگر نشأت میگیرد.
قالیباف تصریح کرد: برخیها امروز در پاسخ به کمکاریهای گذشته بیان میکنند که نگذاشتند کار کنیم در صورتی که رئیسجمهور قدرت و مسئولیت دارد و اگر کسی مانع آنان بود چرا در زمان مدیریت بیان نکردند و عواملی که نگذاشتند را معرفی نکردند؟
او اضافه کرد: افرادی که امروز تحریم را بهانه میکنند و کارنامهای نیز ندارند میخواهند ما را به ریل گذشته برگردانند، امروز باید سؤال کنیم که چرا دهه ۹۰ دهه سختی برای مردم ما بود. در دهه ۹۰ رشد اقتصادی کشور کمتر از یک درصد بود و این درحالی است که نقدینگی کشور ۲۶ برابر شده بود و میپرسیم این چه نوع مدیریت اقتصادی است؟
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برخی میخواهند ما را به گذشته بازگردانند اگر تحریم بوده و ما هم قبول داریم که برای ما سختی و مشکلات داشته و گفتیم حتما باید تحریم را حل کنیم و من همان موقع گفتم با مذاکره موافقم که متدینین اعتراض کردند در حالی که مذاکره یک راه مبارزه با دشمن است.
این نامزد ریاست جمهوری ادامه داد: برخیها در مذاکره به صداقت آمریکاییها پناه بردند و متنی را نوشتند و همه فرصتها را دادند و هیچ منفعت اقتصادی نگرفتند؛ ترامپ هم از برجام خارج شد. در شورای عالی امنیت ملی با مسئولیت روحانی بنا شد یک قانونی درباره برجام در مجلس پیگیری شود.
قالیباف با بیان اینکه در شورای عالی امنیت ملی با مسئولیت آقای روحانی قرار شد در مجلس، قانون راهبردی را بنویسیم و یکی از قوانین ماندگار بود که کشور را از بلاتکلیفی خارج کرد؛ توضیح داد: آقای روحانی مصاحبه کرد و دو هفته فرصت داد و دوباره چند ماه فرصت دادیم و کشور را در بلاتکلیفی گذاشت و مجلس قانونی تصویب کرد و گفت اگر طرف مقابل به مفاد تعهدات خود عمل نکند ما هم خارج میشویم.
او اضافه کرد: آقای روحانی، میگفتند اگر پروتکل الحاقی را لغو کنیم بلافاصله جنگ میشود؛ لغو کردیم آیا جنگ شد؟ قانون مجلس تصویب شد و پروتکل الحاقی را رد کردیم و جنگ هم نشد و غنیسازی را ۲۰ درصد و سپس ۶۰ درصد کردیم و جنگ نشد و توانستیم یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت در شرایط تحریم صادر کنیم.
این نامزد ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: در دوران کرونا روزی ۷۰۰ نفر فوت میشدند و امروز میگویند نمیگذاشتند واکسن وارد کنیم؛ شما مگر رئیس جمهور نبودید، چرا سفسطه میکنید؟!
قالیباف با بیان اینکه امروز بیش از ۲۰ درصد از انرژی استحصال شده را تلف میکنیم که ارزش آن سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار است که اگر مدیریت درستی در کشور بود این سرمایهها هدر نمیرفت؛ تشریح کرد: امروز ۳۰.۵ برابر یارانههای نقدی تنها در حوزه انرژی اتلاف میشود که باید آن را احیا کنیم که بیش از ۱۲۶۰ هزار میلیارد تومان از سرمایههای این مردم است و این اتلاف سرمایه معنا ندارد و مردم چرا باید بیعرضگی و ناتوانیها را تحمل کنند؟
او با بیان اینکه همه قومیتها از ترک، فارس، بلوچ، سنی و شیعه و همه ادیان الهی بدانند که ما به مطالبات آنها اهمیت میدهیم و برای حل مشکلات جدی هستیم؛ افزود: زنان و دختران ما بدانند که غرب با نگاه برابری جنسیتی به آنها می نگرد و ما عدالت جنسیتی را قبول داریم یعنی بین زن و مرد هر کدام شایستهتر هستند باید مدیر شوند و باید شرایطی را فراهم کنیم تا زنان علاوه برآنکه به نقش مدیریتی و خانوادگی خود عمل کنند بتوانند در هر عرصه اجتماعی نیز توانمندی خود را نشان دهند./ی