افزایش آمادگی تولید نیروگاه شهید رجایی در سال 1401
- شناسه خبر: 11293
- تاریخ و زمان ارسال: 28 فروردین 1402 ساعت 08:00
- بازدید : 131
به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق شهیدرجایی، ابوالفضل موتابها مدیرعامل این شرکت در تشریح بهبود شاخص آمادگی این شرکت گفت: بررسی شاخصهای تولید این نیروگاه از بهبود شاخص آمادگی تولید در واحدهای سیزدهگانه آن خبر میدهد.
موتابها تصریح کرد: در سال 1401میزان آمادگی واحدهای بخاری و سیکل ترکیبی این نیروگاه با 12میلیارد و 505 میلیون و 836 هزار کیلو وات ساعت، نسبت به سال 1400، یک درصد رشد داشته است.
مدیرعامل این شرکت افزود: با این میزان آمادگی، تولید خالص انرژی الکتریکی نیروگاه هم در همین بازه زمانی به میزان1/6 درصد افزایش داشته است.
موتابها بیان داشت: این میزان رشد آمادگی و تولید، درحالی است که علیرغم گذشت 3 دهه از زمان بهرهبرداری از واحدهای سیزدهگانه نیروگاه شهیدرجایی، این نیروگاه همواره با آمادگی تولید سالانه 12 میلیارد کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی، همچنان بر مدار تولید قرار دارد.
نیروگاه شهیدرجایی قزوین با چهار واحد 250 مگاواتی بخاری و 9 واحد سیکل ترکیبی و ظرفیت نامی 2042 مگاوات، حدود 3ونیم درصد از سهم انرژی تحویلی به شبکه سراسری برق را به خود اختصاص داده است.