استفاده از ظرفیتهای جذب نخبگان در شهرداری قزوین
- شناسه خبر: 70198
- تاریخ و زمان ارسال: 7 آبان 1404 ساعت 07:30
- بازدید :

به گزارش ولایت، محسن حقشناس نایبرئیس شورا در جلسه علنی و در طرح دیدگاه خود پیرامون جذب نخبگان در شهرداری اظهار کرد: ما در شورای ششم جلوی جذب بیضابطه نیرو را گرفتیم چرا که در دوره قبل شاهد ورود بیضابطه تعداد زیادی پرسنل نیرو به شهرداری قزوین بودیم.
وی ادامه داد: با توجه به بازنشسته شدن تعداد زیادی از پرسنل لازم است تا از ظرفیتهای قانونی جذب نخبگان استفاده شود تا آینده شهرداری با حضور این افراد تضمین شود.
به گفته وی ضرورت دارد تا بر اساس ماده قانونی اجازه استفاده از جذب نخبگان در مدیریت شهری فراهم شود.
وی در بخش دیگری از این جلسه پیرامون ابلاغ روکش بودجه اظهار کرد: یکی از بندهای روکش به اجرای مصوبه کمیسیون فرهنگی پیرامون مساعدتهای فرهنگی به میزان ۴۰ میلیون تومان اشاره میکند که کاملا قانونی است و یکی از اختیارات کمیسیون فرهنگی است و اینکه اجرایی نشده یکی از نقدهای ما به شهردار است.
وی ادامه داد: یکی از تاکیدات بنده در این دوره از شورا توجه به موضوعات فرهنگی و تخصیص به موقع اعتبارات در این حوزه بوده است.
به گفته وی، داشتن اختیار برای مساعدتهای فرهنگی در کمیسیون فرهنگی لازم است و نباید از روکش بودجه حذف شود همچنین یکی از شکایات و نقدهای ما همیشه به عدم تمکین شهردار نسبت به مصوبات کمیسیون فرهنگی بوده است.
حقشناس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لایحه مساعدت به مواکب اربعین و مراسم دلدادگان حسینی گفت: هر چند این لایحه دیر به شورا ارایه شد اما از تمکین شهردار به این موضوع تشکر میکنیم، همچنین لازم است تا مبلغ سه میلیارد تومان در نظر گرفته شده برای خرید ملزومات مورد نیاز موکب در این لایحه با نظر شورا توزیع شود و بر اساس سیاستگذاری اعضای شورا صورت گیرد.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: تصمیمگیری شخصی و انفرادی آقای شهردار در این خصوص را قبول ندارم و باید توزیع اعتبار توسط شورا صورت گیرد.




