استادان میتوانند تحولی بزرگ در عرصههای مختلف ایجاد کنند
- شناسه خبر: 12629
- تاریخ و زمان ارسال: 20 اردیبهشت 1402 ساعت 08:00
- بازدید :
به گزارش روابط عمومی سیدعلی قاسمزاده رئیس دانشگاه بیان داشت: اولین مراسم تقدیر از استادان سرآمد برگزار شد تا ما قدردان استادان باشیم. استادان در مقام و جایگاهی قرار دارند که میتوانند تجارب علمی، آموزشی و مسائل تربیتی و پرورشی را با تکنولوژی، هوشمندی و شکل نو به نسل جدید انتقال دهند و تحول بزرگ را در حوزههای مختلف تربیتی و آموزشی در عرصههای مختلف ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه اجرای طرح انتخاب استادان سرآمد آموزشی جزو طرحهای هوشمندانه وزارت علوم است، افزود: طرح استادان سرآمد آموزشی برای اولین بار بعد از ابلاع وزارت در راستای تشویق جایگاه معلمی به دانشگاهها ابلاع شد و این طرح، پایه تشویقی اساتید است که به عنوان یک حرکت ارزشمند، با درایت تصویب و تدوین شده است تا تشویق استادان سرآمد بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: امیدواریم با وجود استادان سرآمد بتوانیم مسئله تربیت اثربخش را که متاسفانه چندی است مغفول مانده به عرصه تجلی رسانده و مظهر دانایی و هدایتگری را در عرصه جنگ شناختی به تجلی و ظهور برسانند و با اسوههای اخلاقی و عملی روایت درست را به دانشجویان انتقال دهند.
انسانهای شایسته به علم و دانش دست پیدا میکنند
آیتا… عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین نیز در این مراسم، گفت: آیات قرآن کریم همه کریمه هستند و غافل شدن از آنها سبب کمبود کرامت در انسان میشود.
نماینده ولی فقیه در قزوین تصریح کرد: خداوند خود را اولین معلم میداند و میگوید مواردی را که به پیامبر اسلام آموخته است نمیتوان براساس تجارب شخصی به آنها دست پیدا کرد چون راه اطلاع از آنها تنها از طریق وحی است.
وی ادامه داد: علم و خداوند نور هستند و کسی که شایستگی داشته باشد میتواند علم را بیاموزد و این خداوند است که میتواند عالم را نورانی کند.
آیتا… عابدینی یاد و خاطره شهید مطهری را در ایام روز معلم گرامی داشت و گفت: شهید مطهری شخصیتی بود که به جد اتصال به قرآن داشت و بر این باور بود تا روزانه سهمیه قرائت مشخص شده را به جا بیاورد.
متاسفانه جامعه دچار فقر تفکر شده و افراد به نحو شایسته و بایسته به دنبال تفکر عمیق نیستند.
نصری استاد دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این مراسم که سخنران ویژه بود بیان کرد: شهید مطهری به تفکر اصالت میدادند و این امر درخصوص افرادی به کار میرود که در مسائل مختلف عمیق میشوند اما متاسفانه جامعه دچار فقر تفکر شده و افراد به نحو شایسته و بایسته به دنبال تفکر عمیق نیستند.
وی افزود: از سوی دیگر فضای دانشگاهها نیز محلی برای پرورش متفکران نیست و به نظر بنده در شرایطی که تفکر عمیق نباشد افتخارات ارزشمند نخواهد بود و نباید به آییننامه و تشویقها دل بست و خود را درگیر عنوان کرد چرا که اصالت تفکر با شهرت خلاصه نمیشود که البته مسئله اصالت ندادن به تفکر علاوه بر دانشگاهیان، حوزویان را نیز درگیر خود کرده است.
نصری با تاکید بر اینکه شهید مطهری مستقل بود و استقلال فکری داشت عنوان کرد: شهید مطهری مدیریت ذهن و حتی عبادت داشتند، ایشان مطالعه و یادداشتبرداریهای منظمی داشتند که علیرغم تکثر آثار وی در عناوین مختلف ما شاهد مدیریت بالای ذهنی ایشان بودیم و میبینیم که توقف و رکودی در مدیریت ذهنی ایشان وجود نداشته.
وی در پایان گفت: شهید مطهری مسئله را برای مسئلهیابی میدانستند و برای حل مسئله در جلسات مختلفی حاضر شده و یا با اشخاص متعددی گفتوگو میکردند که این نشان میدهد حل مسئله در پشت میز و یکجانشینی اتفاق نمیافتد و نیازمند کاوش و توجه به متن مسائل است.